Wij zijn H&S lounge by H&S projects

H&S Lounge is een onderdeel van H&S Projects. Wij zijn een online fashion outlet met designermerken. Het bedrijf focust zich op mode producten van designermerken. H&S Lounge werkt samen met leveranciers uit heel Europa. Door deze samenwerking kunnen wij producten tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Wij willen er graag voor zorgen dat designer merken toegankelijker worden voor iedereen.

Wij helpen jou om keuzes te maken voor een betere look

Een exclusief aanbod voor een aantrekkelijke prijs

Ons concept is eenvoudig. Wij kopen nog net relevante collecties van A merken in grote getalen op, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de prijzen die wij hanteren zeer aantrekkelijk blijven. Ons doel is om deze prijzen te behouden en ervoor te zorgen dat ons collectie van producten als maar toeneemt. Wij zullen er alles aan blijven doen om 100% authentieke producten te blijven verkopen tegen de scherpste prijs.

Bestellen kan eenvoudig via de mail : sales@hsprojects.nl

Toekomst

Wij zijn ons concept begonnen via Instagram, omdat wij dachten dat we op deze manier het snelst veel mensen konden bereiken. Ons doel blijft natuurlijk niet alleen bij Instagram. Mocht het concept aanslaan dan is de volgende stap om een eigen webshop te openen. Zo willen we het niet alleen voor onszelf makkelijker maken, maar ook voor onze gewaardeerde klanten. Wij willen het op den duur zo makkelijk mogelijk maken voor jullie, zodat het doen van een eventueel herhaalaankoop sneller en leuker wordt.

H&S Projects

Julianastraat 49
7511KC Enschede

+31 6 40012881
info@hsprojects.nl
KvK 80297285